O destinaţie pe ecranul tău : Londra sub focurile de artificii de revelion

O destinaţie pe ecranul tău : Londra sub focurile de artificii de revelion
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru Londra sub focurile de artificii de revelion.

Cel mai mare oraş european… un important centru cultural, financiar şi politic, populat de peste 8 milioane de locuitori veniţi din toate colţurile lumii. Londra are de oferit câte puţin pentru orice turist, indiferent de buget, preferinţe şi dorinţe.

Revelionul londonez înseamnă agitaţie mare… punctul central este pe malul Tamisei, la London Eye, de unde pornesc artificile. În general porţile de acces în zonă se închid în jurul orei 9:30, pentru că sunt adunaţi peste 200.000 de oameni care aşteaptă muzica DJ-ilor, concertele şi focul de artificii...
Când Big Ben anunţă tare trecerea în noul an explodează artificiile, care sunt multe, spectaculoase şi colorate... este momentul în care toată lumea recunoaşte că a meritat aşteptarea: Happy New Year, îmbrăţişări, pupături, şampanie, sticle aruncate în aer... totul aruncat în aer, muzică, veselie, gălăgie, râuri de şampanie şi voie bună. Cool

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper londra

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers