O destinatie pe ecranul tau : Istanbul

O destinatie pe ecranul tau : Istanbul
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Istanbul.

Istanbul este cel mai mare oras din Turcia si este un loc incarcat cu multa istorie. Este un oras in care poti vizita foarte multe monumente celebre si impresionante - Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Moscheea Albastra, Marele Bazar. Dar la fel de bine poti sa te bucuri de multe restaurante, muzee, galerii sau magazine deosebite. Mixul de exotic si modern transforma acest oras intr-un loc care trebuie vizitat pe indelete.

Istanbul

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Iti place wallpaperul cu Istanbul? Cu ce alte destinatii ai dori wallpaperuri ?
Nu uita sa vezi si restul wallpaperurilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers