O destinaţie pe ecranul tău : insula La Digue din Seychelles

O destinaţie pe ecranul tău : insula La Digue din Seychelles
 
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru insula La Digue din Seychelles.

Este o insulă din Seychelles aproape izolată, a treia cea mai mare insulă locuită, cu o populaţie de aproximativ 2000 de persoane. Nu deţine un aeroport, aşa că, singura cale de acces este cu feribotul. Are o suprafaţă de 10 km pătraţi, deci, se poate vizita liniştit într-o zi, cu bicicleta.

Este un paradis al păsărilor exotice, a naturii sălbatice, a pădurilor de orhidee şi a tuturor celor pasionaţi de scufundări şi de viaţa de sub mare. Pe lângă aceste frumuseţi naturale şi a construcţiilor moderne cu care suntem obişnuiti, La Digue este un loc renumit pentru tradiţiile care încă se păstrează: băutura se serveşte în coajă de nucă de cocos şi poţi face liniştit o plimbare pe o plută din paie, cum se folosea cu câteva sute de ani în urmă. 

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem căt mai multe poze cu această superbă destinaţie.Smile

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

wallpaper Seychelles

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri cu care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imaginile din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.