O destinaţie pe ecranul tău : insula La Digue din Seychelles

O destinaţie pe ecranul tău : insula La Digue din Seychelles
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru insula La Digue din Seychelles.

Este o insulă din Seychelles aproape izolată, a treia cea mai mare insulă locuită, cu o populaţie de aproximativ 2000 de persoane. Nu deţine un aeroport, aşa că, singura cale de acces este cu feribotul. Are o suprafaţă de 10 km pătraţi, deci, se poate vizita liniştit într-o zi, cu bicicleta.

Este un paradis al păsărilor exotice, a naturii sălbatice, a pădurilor de orhidee şi a tuturor celor pasionaţi de scufundări şi de viaţa de sub mare. Pe lângă aceste frumuseţi naturale şi a construcţiilor moderne cu care suntem obişnuiti, La Digue este un loc renumit pentru tradiţiile care încă se păstrează: băutura se serveşte în coajă de nucă de cocos şi poţi face liniştit o plimbare pe o plută din paie, cum se folosea cu câteva sute de ani în urmă. 

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem căt mai multe poze cu această superbă destinaţie.Smile

wallpaper Seychelles

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri cu care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imaginile din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers