O destinaţie pe ecranul tău : însorita Croaţie

O destinaţie pe ecranul tău : însorita Croaţie
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru însorita Croaţie.

Peisaje superbe, o combinaţie între forme muntoase ornate cu oraşe medievale impecabile, înconjurate de apele mării albastre - turcoaz, presărate pe alocuri cu peşteri şi insuliţe micuţe la care poţi ajunge chiar şi în înot... într-un cuvânt Croaţia. O ţară ce nu pare ieşită de mai puţin de 15 ani dintr-un război civil care a distrus-o aproape în întregime.

Nu a avut nevoie de mult timp să se facă remarcată din nou din punct de vedere turistic. În momentul de faţă se laudă cu unul din cele mai impresionante ţărmuri marine din Europa, care atrage peste 10 milioane de turişti anual.

Mii de kilometri de coastă şi sute de insule cu clima şi vegetaţie mediteraneană aşteptă să fie explorate la o distanţă nu foarte mare de ţara noastră. Natura primordială oferă condiţii excelente pentru ciclism, drumeţii şi alpinism, iar pe coastă se poate practica scuba diving, snookerling şi multe alte numeroase sporturi acvatice, în apa perfect albastră.

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastra de Facebook.Smile

wallpaper insorita Croatie

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers