O destinaţie pe ecranul tău : focuriile de artificii de Revelion din Macau, China

O destinaţie pe ecranul tău : focuriile de artificii de Revelion din Macau, China
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru focuriile de artificii de Revelion din Macau, China.

Macau , poreclită şi "Portugalia din China", este ultima colonie portugheză rămasă în China, aflată la aproximativ 70 de kilometri de Hong Kong. Alături de obiectivele turistice istorice, principalele puncte de atracţie sunt cazinourile şi când spun acest lucru  mă refer la faptul că venitul total al cazinourilor din Macau este de aproximativ patru ori mai mare decât a celor din Las Vegas, iar venitul acestora a crescut cu mult de când s-a deschis şi ultimul palat al jocurilor de noroc, în care s-a investit nici mai mult, nici mai puţin de două miliarde de dolari.

Această lume a cazinourilor este aşezată între opt pieţe şi 22 de clădiri istorice devenite monumente, legate între ele prin nişte străduţe înguste, care combină mai multe energii.

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper macau, china

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers