O destinaţie pe ecranul tău : Australia

O destinaţie pe ecranul tău : Australia
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru Australia.

Cangurii sunt o specie emblematică pentru Australia, chiar şi în zilele noastre. Sunt mamifere inferioare de mărime medie şi moderat mare, având înălţimea de la 0,9 m până la 3 metri şi masa de la 3 kg până la 100 kilograme, în funcţie de specie şi de sex.

Există o legendă care spune: atunci când englezii au ajuns în Australia au văzut un animal ciudat ce sărea. Au întrebat băştinaşii prin semne, care este numele animalului. Răspunsul primit a fost "Kan-ghu-ru", iar colonizatorii au luat ca atare denumirea, crezând că aşa se numeşte marsupialul. După mult timp cercetătorii au constatat că, de fapt, cuvântul însemna:"Nu inţeleg!".

Cangurii înaintează prin sărituri, folosindu-şi picioarele din spate şi coada pentru echilibru şi luat avans. În acest mod, cangurii reuşesc să atingă viteze de până la 60 km/h.

Dacă ai ajuns vreodată sa fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie.Smile

wallpaper Australia

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers