O destinatie pe ecranul tau : barajul Vidraru

O destinatie pe ecranul tau : barajul Vidraru
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Barajul Vidraru.

Lacul Vidraru este un lac de acumulare creat in 1965 pentru productia de energie electrica, fiind situate intre Muntii Fruntii si Masivul Ghitu. Construirea barajului pe lac a durat 5 ani si jumatate, incepand din 1960, si a fost finalizat cu mari sacrificii omenesti, circa 80 de persoane decedand pe parcursul proiectului. In momentul inaugurarii, Barajul Vidraru a fost al 5-lea din Europa si al 9-lea din lume ca si dimensiune.

Daca ai ocazia sa faci o vizita la baraj, iti recomandam sa urci pe platforma Belvedere pentru a admira frumusetile din imprejurimi.

Barajul Vidraru

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Iti place wallpaperul cu Barajul Vidraru? Cu ce alte destinatii ai dori wallpaperuri ?
Nu uita sa vezi si restul wallpaperurilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers