O destinaţie pe ecranul tău : atmosfera de sărbătoare din Praga

O destinaţie pe ecranul tău : atmosfera de sărbătoare din Praga
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru atmosfera de sărbătoare din Praga.

Praga este unul din cele mai vizitate oraşe europene în perioada sărbătorilor de iarnă. Pieţele sunt împânzite de standuri cu mâncare tradiţională, băuturi, obiecte decorative şi ornamente, toate printre şcenete biblice, multe multe lumini, spectacole, concerte, târguri cu anumite teme şi workshop-uri.

În fiecare an, începând din 28 noiembrie toate pieţele de Crăciun sunt deschise în Praga. Ziua de 5 decembrie dă startul renumitelor spectacole de pe străzi, unei serii de concerte care se termină în 2013 şi punerea în funcţiune a celui mai înalt brad capitală, cel din Old Town Square, situat în cea mai vizitată piaţă din Praga. Ziua de 24 decembrie este considerată cea mai importantă şi oferă oricui posibilitatea să participe la o masă caldă într-una din numeroasele biserici.

Praga este un oraş renumit pentru atmosfera de sărbătoare care se resimte peste tot... pe străzi, în toate localurile, în casele oamenilor, iar toate acestea sunt presărate de sunetul clopoţeilor, vocea colindătorilor, de mirosul de mâncare tradiţonală şi de fericirea de pe chipul oamenilor.

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper praga craciun

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers