O casă din Londra sfidează gravitaţia: chiar şi un copil o poate escalada până pe acoperiş

O casă din Londra sfidează gravitaţia: chiar şi un copil o poate escalada până pe acoperiş
 
 

Capitala Angliei şi a Regatului Unit găzduieşte un obiectiv turistic mai puţin obişnuit… o casă care sfidează gravitaţia, o casă care poate fi escaladată până pe acoperiş, chiar şi de un copil.

Acest lucru este posibil pentru că nu vorbim de o casă normală, ci de o casă 3D, care a fost concepută de un artist Argentinian, pe o straduţă din estul Londrei.

Ieri a fost prima zi în care casa 3D a fost făcută publică de artist. În doar câteva ore, câteva mii de curioşi de toate vârstele s-au îngrămădit să se fotografieze pe acoperişul sau picioarele pe ferestrele casei. 

Pictura 3D este un concept relativ nou. Germanul Edgar Mueller este unul dintre cei mai renumiţi artişti la acest capitol, devenind cunoscut prin numeroase picturi 3D, dând iluzia unor imagini adevărate, care ies din subteran.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers