O călătorie virtuală prin Maramureş - galerie foto

O călătorie virtuală prin Maramureş - galerie foto
 
 

Maramureşul este un loc iubit de toţi cei care apreciază natura aşa cum ne-a lăsat-o Dumnezeu. Munţi care stau mândri în spatele unor văi acoperite cu covoare verzi de iarbă prin care murmură râuri limpezi şi reci... un paradis.

Maramureşul găzduieşte peste 30 de zone naturale protejate, pajişti line acoperite cu iarbă, munţi împăduriţi, toate odihnindu-se în ape limpezi de cristal.

Este o zonă bogată în turism cultural şi religios, deţine o bogată şi complexă reţea de marcaje forestiere şi cărări marcate care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor cu lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară etc..

Încă un lucru care face Maramureşul deosebit sunt oamenii. În general Românii sunt oameni primitori, însă ca maramureşenii n-am întâlnit niciunde, depăşesc toate aşteptările.

Aştept şi părerile voastre despre regiunea Maramureş.

Vă doresc o călătorie vituală plăcută!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers