O călătorie virtuală prin Maramureş - galerie foto

O călătorie virtuală prin Maramureş - galerie foto
 
 
 

Maramureşul este un loc iubit de toţi cei care apreciază natura aşa cum ne-a lăsat-o Dumnezeu. Munţi care stau mândri în spatele unor văi acoperite cu covoare verzi de iarbă prin care murmură râuri limpezi şi reci... un paradis.

Maramureşul găzduieşte peste 30 de zone naturale protejate, pajişti line acoperite cu iarbă, munţi împăduriţi, toate odihnindu-se în ape limpezi de cristal.

Este o zonă bogată în turism cultural şi religios, deţine o bogată şi complexă reţea de marcaje forestiere şi cărări marcate care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor cu lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară etc..

Încă un lucru care face Maramureşul deosebit sunt oamenii. În general Românii sunt oameni primitori, însă ca maramureşenii n-am întâlnit niciunde, depăşesc toate aşteptările.

Aştept şi părerile voastre despre regiunea Maramureş.

Vă doresc o călătorie vituală plăcută!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.