O călătorie video prin Irlanda de sud-vest

O călătorie video prin Irlanda de sud-vest
 
 
 

Un ţărâm răcoros şi stâncos, castele cu tradiţie, oraşe încărcate de cultură, peisaje care îţi taie respiraţia... toate acestea şi multe altele le poţi găsi în Irlanda de sud-vest. Nu este de mirare că printre numeroasele ţări care au devenit puncte de atracţie pentru turiştii din întreaga lume se află şi această ţară oarecum nordică.

Numeroase locuri minunate din Irlanda au fost surprinse într-un video de puţin peste două minute de Junior Braun, un realizator de film din Brazilia, stabilit în Dublin. Acesta ne prezintă călătoria sa video din Dublin spre Kilkenny, Tipperary, Cork, Kerry, Limerick şi Clare. Îi admirăm şi noi călătoria şi ne bucurăm de:

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Peisaje excepţionale din Irlanda

Peisaje excepţionale din Irlanda

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Rămăşiţe ale istoriei irlandeze

Rămăşiţe ale istoriei irlandeze

Locuri care te îndeamnă la visare

Locuri care te îndeamnă la visare.

Vizionare plăcută!

    

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers