O călătorie video prin Irlanda de sud-vest

O călătorie video prin Irlanda de sud-vest
 
 

Un ţărâm răcoros şi stâncos, castele cu tradiţie, oraşe încărcate de cultură, peisaje care îţi taie respiraţia... toate acestea şi multe altele le poţi găsi în Irlanda de sud-vest. Nu este de mirare că printre numeroasele ţări care au devenit puncte de atracţie pentru turiştii din întreaga lume se află şi această ţară oarecum nordică.

Numeroase locuri minunate din Irlanda au fost surprinse într-un video de puţin peste două minute de Junior Braun, un realizator de film din Brazilia, stabilit în Dublin. Acesta ne prezintă călătoria sa video din Dublin spre Kilkenny, Tipperary, Cork, Kerry, Limerick şi Clare. Îi admirăm şi noi călătoria şi ne bucurăm de:

Peisaje excepţionale din Irlanda

Peisaje excepţionale din Irlanda

Rămăşiţe ale istoriei irlandeze

Rămăşiţe ale istoriei irlandeze

Locuri care te îndeamnă la visare

Locuri care te îndeamnă la visare.

Vizionare plăcută!

    

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers