O americancă şi-a amenajat o locuinţă de lux, într-un Boeing 727

O americancă şi-a amenajat o locuinţă de lux, într-un Boeing 727
 
 

Joanne Ussary, o americancă la vârsta a treia şi-a cumpărat un Boeing 727 nefuncţional, în care şi-a amenajat o locuinţă de lux.

A plătit 2.000.00 de dolari pe aeronavă şi a investit încă 24.000.00 de dolari să o amenajeze pentru locuit. Parcela de pe malul unui lac din Benoit – Mississippi o avea de dinainte, iar acum se declară foarte mulţumită să locuiască… într-un avion.

Locuinţa din avion a Joannei are 42 de metri lungime şi găzduieşte trei dormitoare, un living cu patru uşi de ieşire în caz de urgenţă, unde vara chiar deschide şi scările, patru grupuri sanitare, la care a păstrat sigla cu "fumatul interzis" şi bineînţeles o bucătărie de lux. Mai mult de atât, în cabina de pilotaj are un jacuzzi pe care îl foloseşte destul de des, decoarece spune că este cald în locuinţă, atât vara cât şi iarna.

Bunicuţa din Casa Boeing a recurs la această variantă, după ce în 1993 casa ei a fost distrusă de o furtună de gheaţă.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers