Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm
 
 

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Visați la o nuntă de vis în străinătate? Nu trebuie să căutați mai departe de stațiunea de top în materie de entertainment, Atlantis, The Palm, din Dubai. Fie că doriți o ceremonie în picioarele goale pe plajă sau o nuntă de societate într-una dintre sălile de bal, Atlantis vă poate oferi spațiul creativ suprem în care dumneavoastră vă puteți transforma visul în realitate. Stațiunea oferă idei inovatoare, incitante, împreună cu un organizator profesionist de nunți, care să orchestreze perfect până și cel mai mic detaliu legate de ziua dvs. specială.

Atlantis Ballroom şi Asateer marquee

Cuplurile care își leagă destinele în Atlantis, The Palm sunt asigurate că ziua nunții lor va ieși în evidență. Nu este vorba de o singură destinație, ci de o colecție de șapte locații individuale, fiecare având propria sa personalitate. Pentru cei care doresc o petrecere regească, vă punem la dispoziție opulenta sală Atlantis Ballroom sau strălucitoarea Asateer marquee, în care pot încăpea până la 2.500 de persoane în stil cocktail și până la 1.500 de persoane așezate la mese. Oaspeții beneficiază de propria intrare privată. Asateer de pe plajă reprezintă o locație spectaculoasă pentru nunți, cu podele din marmură, detalii acvatice și o vedere impresionantă asupra orizontului din Dubai.

Atlantis Ballroom

Atlantis Ballroom

Atlantis Ballroom

Atlantis Ballroom

Asateer marquee

Asateer marquee

Asateer marquee

Asateer marquee

Cuplurile care doresc un decor mai intim pot alege din numeroase variante de locații mai restrânse, situate atât în interior, cât și în aer liber, inclusiv eleganta sală Silk and Spice Ballroom în care încap 250 de persoane la mese și superba Palm Grove, pentru un maximum de 100 de persoane. Doritorii de senzații tari pot alege micuța Pirate Garden și plaja adiacentă, în care pot încăpea până la 150 de persoane. În plus, The Lost Chambers – un labirint de tuneluri subacvatice care oferă o vedere subacvatică asupra Lagunei Ambassador, cu un volum de 11 milioane de litri și cămin al 65.000 de animale marine – poate reprezenta o locație cu adevărat unică. Dacă acestea nu sunt de ajuns, pentru miresele care doresc să-și facă o intrare grandioasă, există și o platformă pentru elicoptere.

Atlantis, The Palm oferă și locația perfectă pentru răsfățul doamnelor în cadrul unor petreceri ale burlăcițelor, petreceri tradiționale cu henna sau petreceri ultra distractive ale burlacilor, conducând la ziua cea mare, precum și pentru luna de miere ulterioară, cu facilități care includ 23 de restaurante ale unor bucătari-șefi de renume mondial, cum ar fi Giorgio Locatelli, Jeff Tan și Nobu, precum și premiatul centru ShuiQi Spa & Fitness, singurul spa din Dubai care oferă tratamente semnate Shiseido, Margy’s of Monte Carlo și Aromatherapy Associates, concepute special pentru stațiune.

Echipa de organizare a nunților din Atlantis, The Palm, este expertă în toate tipurile de nunți tradiționale din întreaga lume, de la cerințele legate de mâncăruri și băuturi, până la stilul sau gustul specific dumneavoastră. Bucătarii-șefi de renume din Atlantis, The Palm, vă vor oferi cele mai bune alternative de catering care să creeze amintiri ce vor dura o viață întreagă.

Altantis The Palm, Nunta

Altantis The Palm, Nunta

Altantis The Palm, Nunta

Altantis The Palm, Nunta

     

Pentru mai multe informații despre Atlantis, vă rugăm să sunați la +971 4 426 1000, sau să vizitați atlantisthepalm.com

Fotografii color la rezoluție înaltă și la rezoluție mică din Atlantis sunt disponibile pe news.atlantisthepalm.com. Dacă sunteți un utilizator nou al acestui site, vă rugăm să completați formularul de înregistrare online pentru a avea acces la secțiunea de știri online.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 8. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 9. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 10. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 11. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 12. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers