Nu ştii ce să faci de Paşte? Ce zici de o vacanţă în Austria?

Nu ştii ce să faci de Paşte? Ce zici de o vacanţă în Austria?
 
 

Vacanţa de Paşte din 2014 nu trebuie să te ţină neapărat acasă... nici măcar în ţară! Dacă vrei o vacanţă deosebită de Paşte în 2014, îţi propun Austria - o ţară care are ceva de oferit pentru fiecare turist! De la faimoasele Târguri de Paşte din marile oraşe până la staţiuni montane superbe în care poţi schia sub cerul primăverii, ai o mulţime de opţiuni când vine vorba de vacanţa ta de Paşte!

Târgurile de Paşte din Viena

Targ de Paste in Viena

Târgurile de Paşte din Viena sunt principalul motiv pentru care trebuie să alegi o vacanţă în Austria cu ocazia sărbătorilor. Dacă Târgurile de Crăciun sunt cele mai impresionante aici, nici cu ocazia sărbătorilor pascale austriecii nu se lasă mai prejos. 

Te aşteaptă Târgul de Paşte din faţa Palatului Schonbrunn, unde, în fiecare an, 60 de expozanţi vin să te încânte cu delicatese culinare, muzică, ornamente pascale decorative şi obiecte de artizanat cu specific austriac. În plus, cei mici se vor bucura de Atelierul de Marţipan al Iepuraşilor de Paşte, iar adulţii de concertele de jazz. 

Târgul de Paşte din Piaţa Freyung, localizat în centrul istoric Alt Wien, este următorul spre care trebuie să te îndrepţi pentru a vedea cel mai înalt munte de ouă din Europa, construit anual din aproximativ 40.000 de ouă colorate de Paşte. Tot aici te poţi delecta cu delicatese locale, meşteşuguri, floristică şi spectacole de teatru de păpuşi. 

Schiază primăvara în Tirol

Schiaza primavara in Tirol

Dacă nu ai apucat să mergi la schi în iarnă, acum ai ocazia. De Paşte, Tirolul se însufleţeşte din nou şi se umple de turişti dornici de a profita de stratul gros de zăpadă la temperaturi ceva mai prietenoase. 100 de staţiuni şi 5.200km de pârtii... să ai de unde alege!

În plus, poţi opta pentru evenimente sportive dedicate practicanţilor de sporturi de iarnă pe pârtiile din St. Anton am Arlberg, pe Gheţarul Pitzal sau la Moreboard Stubai Zoo pe Gheţarul Stubai. La acestea se adaugă şi festivalul "Vin pe munte", în care viticultorii îşi prezintă vinurile numai bune pentru o degustare! Serile se vor încheia cu petreceri apres-schi şi cu tradiţionalele evenimente care încheie sezonul de schi.

Vacanta de Paste in Austria

Fie că vrei un city break, fie că vrei la schi, Austria are câte ceva de oferit pentru fiecare în vacanţa de Paşte 2014! Tu unde vei petrece vacanţa de Paşte în acest an?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers