Noua Zeelandă, locul de joacă al aventurierilor

Noua Zeelandă, locul de joacă al aventurierilor
 
 
 

Noua Zeelandă este capitala aventurii a lumii și una dintre cele mai îndrăgite țări. În fiecare an această țară-insulă din Pacific se află în topul destinațiilor turistice și pe bună dreptate. Cu zone de coastă pitorești, plaje uriașe, păduri seculare, munți mereu înzăpeziți și gheizere impresionante, panoramele din Noua Zeelandă îți vor tăia respirația.

Zonele împădurite sunt locuite de păsări ciudate, în timp ce coastele sunt populate de colonii de pinguini, foci și balene. Populația indigenă maori se află în acest loc doar de opt secole, dar tradițiile și cutumele lor sunt la fel de fascinante, precum cele ale populațiilor mult mai vechi. De-a lungul timpului această populație a creat un contrast fantastic cu viața modernă a coloniștilor europeni și culturile asiatice care au emigrat aici. Astfel, Noua Zeelandă a dezvoltat o viață urbană vibrantă și colorată.

Noua Zeelanda

Fotografie preluata de pe azamaraclubcruises.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Aventuri legendare în Noua Zeelandă

Grație peisajelor naturale incredibile, Noua Zeelandă oferă nenumărate activități și atracții turistice, de la plimbări pe plajele largi și excursii de câteva zile prin munții gigant, la aventuri pline de adrenalină precum bungee jumping, schi, plimbări cu caiacul pe mare sau rafting pe râuri învolburate. Unii turiști consideră Noua Zeelandă drept un uriaș parc de distracții încercând să treacă pe lista lor de vacanță cât mai multe aventuri epice.

Noua Zeelanda

Fotografie preluata de pe stunningplaces.net. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Și peisajele urbane sunt la fel de impresionante. Deși a fost devastat de o serie de cutremure în 2010 și 2011, Christchurch continuă să fie al doilea oraș ca mărime din Noua Zeelandă, după Auckland, împingând capitala Wellington pe locul trei.

Totuși, Wellington este cel mai distractiv oraș din Noua Zeelandă, unde activitățile "outdoor" sunt principala pasiune a locuitorilor, în timp ce viața de noapte este la fel de trepidantă și plină de farmec.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Iată câteva locuri spectaculoase din Noua Zeelandă:

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.