Noua Zeelandă descoperită într-un timelapse incredibil – GALERIE VIDEO

Noua Zeelandă descoperită într-un timelapse incredibil – GALERIE VIDEO
 
 

Noua Zeelandă este o ţară cu peisaje incredibil de frumoase. Este o ţară apreciată mai ales de pasionaţii de drumeţii montane, pentru că oferă trasee incredibile, locuri deosebite prin munţi şi câte şi mai câte frumuseţi, toate desprinse parcă dintr-un vis.

Visul este şi tema discursului pe care îl vei asculta pe fundalul acestui video deosebit realizat de Tim Eddy. Acesta ne dezvăluie imaginile surprinse într-o călătorie pe jos timp de o săptămână prin Rees-Dart Track, Aspiring National Park.

De la cerul înstelat de un albastru tulburător...

Cerul noptii in Noua Zeelanda

... la păduri dese cu ape repezi...

Padurile din Noua Zeelanda

... la peisaje pur şi simplu extraordinare.

Peisajele din Noua Zeelanda

Aceasta este Noua Zeelandă. Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers