Norvegia surprinsă în 20 de poze deosebite - galerie foto

Norvegia surprinsă în 20 de poze deosebite - galerie foto
 
 

Norvegia este o ţară minunată, pe care, probabil, prea puţini dintre noi o vedem ca pe o destinaţie de vacanţă. Aş spune că lucrurile ar trebui să se schimbe în acest sens, mai ales pentru cei care vor să descopere noi locuri în care să-şi petreacă vacanţele şi care nu se tem să se aventureze cât de cât mai departe de casă. Între peisaje extraordinare cu fiorduri şi munţi, Norvegia este un tărâm magic, pe care trebuie să-l vizitezi!

Şi pentru că nu vreau să te conving din vorbe, ţi-am pregătit o galerie foto cu imagini deosebit de frumoase din Norvegia, care cu siguranţa te va face să îţi doreşti un concediu între munţi, lacuri, golfuri, fiorduri şi peisaje pur şi simplu spectaculoase!

Sursa foto: Jakub Polomski

Poze deosebite din Norvegia

     

Vrei şi tu un concediu în Norvegia? Vezi sugestiile noastre pentru 5 croaziere perfecte pentru vacanţa ta în Norvegia!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers