Noi oportunităţi de călătorie cu Fly Romania

Noi oportunităţi de călătorie cu Fly Romania
 
 

Fly Romania este o nouă oportunitate pentru toate călătoriile tale! Compania a anunţat primele zboruri interne şi internaţionale, cu începere din 15 mai 2014, aducând mai aproape unele de celelalte oraşele din România, dar şi destinaţii din străinătate, precum Italia, Spania, Germania şi Turcia. 

Fly Romania - de unde?

Începând cu data de 15 mai 2014, Fly Romania operează zboruri de pe trei aeroporturi româneşti:

  • Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni
  • Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara
  • Aeroportul Delta Dunării din Tulcea

Fly Romania - încotro?

De pe cele trei aeroporturi vor pleca aeronave cu destinaţii interne şi internaţionale. Astfel, cele trei puncte de plecare vor face mai accesibil transportul de persoane în cele trei colţuri ale ţării. La acestea se adaugă destinaţii de zbor internaţionale, din Italia, Spania, Germania şi Turcia, destinaţii cunoscute românilor şi aflate în topul ţărilor în care alegem să ne petrecem concediile. 

Printre oraşele din străinătate pe care le poţi accesa prin Fly Romania se numără Bergamo, Verona, Genova, Barcelona, Frankfurt şi Antalya. Preţul de pornire pentru biletele de avion către aceste destinaţii internaţioanle începe de la 29,90 euro şi include o gamă largă de servicii.

Zboară şi tu cu Fly Romania!

Vezi programul primelor zboruri cu Fly Romania în imaginea de mai jos sau rezervă un zbor cu Fly Romania acum!

Program de zbor Fly Romania


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers