"Nightvision" sau cum se văd oraşele Europei noaptea

 
 
 

Deja ne-am obişnuit cu toţii cu city break-urile europene şi ştim care sunt cele mai importante obiective turistice din oraşele binecunoscute, ca Paris, Londra sau Roma. Dar, poate nu te-ai gândit niciodată la asta, însă o atracţie turistică aparte poate fi considerată şi orice oraş european pe timp de noapte. Atunci este momentul în care oraşul se transformă complet, momentul în care ai ocazia să-l admiri într-o nouă lumină... artificială! Smile

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Aşadar, în următorul city break, nu uita să îţi aloci timp şi pentru o plimbare nocturnă! Trebuie să admiri cele mai importante obiective turistice, simbolurile unui loc îmbrăcate în lumina lunii sau în cea a sute de beculeţe colorate. Te vei bucura astfel de un spectacol vizual extraordinar şi vei putea face încă o tură de poze deosbite cu locurile tale preferate de vacanţă. Până atunci, îţi prezentăm un video, realizat de Luke Shepard, numai bun pentru a-ţi face o idee despre cum arată oraşele europene pe timp de noapte:

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Tu ce oraş european ai vrea să admiri pe timp de noapte în următoarea ta vacanţă?

    

Vrei şi alte idei pentru o vacanţă în Europa? Atunci citeşte şi despre cele mai frumoase aşezări, oraşe mai puţin cunoscute, ce merită vizitate şi oraşe de vizitat în Europa!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.