"Nightvision" sau cum se văd oraşele Europei noaptea

 
 

Deja ne-am obişnuit cu toţii cu city break-urile europene şi ştim care sunt cele mai importante obiective turistice din oraşele binecunoscute, ca Paris, Londra sau Roma. Dar, poate nu te-ai gândit niciodată la asta, însă o atracţie turistică aparte poate fi considerată şi orice oraş european pe timp de noapte. Atunci este momentul în care oraşul se transformă complet, momentul în care ai ocazia să-l admiri într-o nouă lumină... artificială! Smile

Aşadar, în următorul city break, nu uita să îţi aloci timp şi pentru o plimbare nocturnă! Trebuie să admiri cele mai importante obiective turistice, simbolurile unui loc îmbrăcate în lumina lunii sau în cea a sute de beculeţe colorate. Te vei bucura astfel de un spectacol vizual extraordinar şi vei putea face încă o tură de poze deosbite cu locurile tale preferate de vacanţă. Până atunci, îţi prezentăm un video, realizat de Luke Shepard, numai bun pentru a-ţi face o idee despre cum arată oraşele europene pe timp de noapte:

Tu ce oraş european ai vrea să admiri pe timp de noapte în următoarea ta vacanţă?

    

Vrei şi alte idei pentru o vacanţă în Europa? Atunci citeşte şi despre cele mai frumoase aşezări, oraşe mai puţin cunoscute, ce merită vizitate şi oraşe de vizitat în Europa!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers