"Nightvision" sau cum se văd oraşele Europei noaptea

 
 
 

Deja ne-am obişnuit cu toţii cu city break-urile europene şi ştim care sunt cele mai importante obiective turistice din oraşele binecunoscute, ca Paris, Londra sau Roma. Dar, poate nu te-ai gândit niciodată la asta, însă o atracţie turistică aparte poate fi considerată şi orice oraş european pe timp de noapte. Atunci este momentul în care oraşul se transformă complet, momentul în care ai ocazia să-l admiri într-o nouă lumină... artificială! Smile

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Aşadar, în următorul city break, nu uita să îţi aloci timp şi pentru o plimbare nocturnă! Trebuie să admiri cele mai importante obiective turistice, simbolurile unui loc îmbrăcate în lumina lunii sau în cea a sute de beculeţe colorate. Te vei bucura astfel de un spectacol vizual extraordinar şi vei putea face încă o tură de poze deosbite cu locurile tale preferate de vacanţă. Până atunci, îţi prezentăm un video, realizat de Luke Shepard, numai bun pentru a-ţi face o idee despre cum arată oraşele europene pe timp de noapte:

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Tu ce oraş european ai vrea să admiri pe timp de noapte în următoarea ta vacanţă?

    

Vrei şi alte idei pentru o vacanţă în Europa? Atunci citeşte şi despre cele mai frumoase aşezări, oraşe mai puţin cunoscute, ce merită vizitate şi oraşe de vizitat în Europa!

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers