Natură și sport la Cheile Nerei Mountain Bike Race

Natură și sport la Cheile Nerei Mountain Bike Race
 
 

Dacă ești iubitor de natură și de sport, atunci trebuie să ajungi la Cheile Nerei Mountain Bike Race! În 14 iunie 2014, Parcul Național Cheile Nerei se transformă în locul perfect pentru mișcare. Aflat la prima ediție, evenimentul sportiv este unul de amploare, cursa adresându-se bicicliștilor amatori și pasionaților de mișcare în aer liber! În plus, întreaga cursă este realizată în scop caritabil, fondurile colectate urmând a fi donate Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Despre Cheile Nerei Mounatin Bike Race

Sâmbătă 14 iunie 2014, toți bicicliștii pasionați sunt așteptați la Cheile Nerei! Programul evenimentului este următorul:

  • 08:30-10:30 – Înscrieri
  • 11:00-17:00 – Desfășurarea cursei
  • 17:30-21:00 – Premiere, tombolă și Concert Cover Band Timișoara

Cheile Nerei

Evenimetele vor avea loc pe terenul de fotbal din Sasca Română, locul de start și de sosire al cursei, dar și spațiul în care vor fi amplasate scena de concert și terase pentru participanți. Mai multe detalii despre eveniment poți afla din Regulamentul competiției, dar și din harta traseului.

Taxa de participare este de 20 lei până în data de 10 iunie 2014 și de 25 lei pentru plata fața locului.  

Toate fondurile realizate vor fi donate proiectului Ei Merită Ajutor (E.M.A.), care sprijină modernizarea secției de Terapie Intensivă și UPU din cadrul Spitalului Louis Țurcanu din Timișoara. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers