Natura prinde culoare în Canada: Parcul Naţional Jasper – GALERIE FOTO

Natura prinde culoare în Canada: Parcul Naţional Jasper – GALERIE FOTO
 
 
 

Nu numai Statele Unite ale Americii se pot lăuda cu o pleiadă de parcuri naţionale deosebit de frumoase şi pline de minuni geologice, ci şi Canada are ceva de oferit din acest punct de vedere. Ţara cu cele mai fascinante lacuri din lume ascunde şi un parc naţional în care natura prinde culoare prin râuri, cascade şi stânci.

Parcul Naţional Jasper, Canada

Parcul Naţional Jasper este cel mai mare din Munţii Stâncoşi din Canada. Acesta se află în apropiere de oraşul Jasper, Alberta şi include gheţari, cascade, izvoare termale şi stânci. În anul 1984, parcul a fost declarat monumnet UNESCO datorită peisajelor sale, formaţiunilor naturale aflate aici, dar şi datorită faunei şi florei incredibile.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Printre cele mai importante atracţii aflate în perimetrul Parcului Naţional Jasper se numără: Pyramid Lake, Tonquin Valley, gheţarul Athabasca, cascada Athabasca, Miette Hot Springs şi multe altele.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Aşa că hai să le admirăm împreună! Laughing

Poze deosebite din Parcul Naţional Jasper

    

Ţi-ar plăcea să te aventurezi prin Parcul Naţional Jasper?

Descoperă natura şi minunile ei pline de culoare în ghidul parcurilor naţionale din lume!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers