Myanmar, tărâmul de aur - GALERIE VIDEO

Myanmar, tărâmul de aur - GALERIE VIDEO
 
 

Myanmar este un tărâm minunat, magic, am putea spune. Deși viața pare simplă, lipsită de griji, fără prea mult stres sau bătăi de cap, locuitorii din Myanmar duc vieți pline de culoare, departe de marile destinații turistice cu care ne-am obișnuit. Dacă îți dorești puțină liniște în vacanțele tale, dar și să descoperi o cultură nouă, într-un tărâm de aur... te invităm într-o vacanță în Myanmar.

Jeremy Haas ne invită într-o incursiune video prin Myanmar, prin care reușește să ne farmece în mai puțin de 5 minute. Admirăm împreună rezultatul a 2 săptămâni prin Yangon, Nyaungshwe, Inle Lake, Kalaw, Mandalay, Nyaung U și Bagan.

Admirăm împreună oamenii locului...

Myanmar

Atracțiile turistice importante...

Myanmar

Dar și simpatice animale sălbatice...

Myanmar

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers