Muzeul Astra, cel mai mare muzeu in aer liber din Romania

Muzeul Astra, cel mai mare muzeu in aer liber din Romania
 
 

In urma cu cateva luni am fost intr-o excursie de 3 zile in imprejurimile Sibiului, la Sandu. Un loc pe care vi-l recomand, este extraordinar de frumos, te lasa cu gura cascata. Am vizitata Muzeul Astra, care trebuie vazut cu orice pret. Recomand tuturor romanilor: vizitati Muzeul Astra Sibiu. Locul este unic in Romania.

Ce anume are deosebit Muzeul Astra?

În anul 2001, a luat fiinţă Complexul Naţional Muzeal "ASTRA", cu cea mai vastă structură etnomuzeală din România, tratând, distinct, specificul culturii populare româneşti, săseşti şi a celei a rromilor, în cadrul Muzeului Civilizaţiei Tradiţionale Populare "ASTRA", Ofertele turistice pun la dispoziţia vizitatorilor numeroase posibilităţi de agrement, de la vizitarea diverselor itinerarii din Muzeul în aer liber, până la plimbarea cu trăsura, cu sania sau cu barca și de la jocul de popice până la pavilionul de joacă din cadrul Etno-Tehno-Parc.

Cui ai recomanda sa viziteze Muzeul Astra?

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului:
Casa Artelor, expoziţii organizate de Muzeul Civilizaţiei Transilvane ASTRA (Piaţa Mică, nr. 21)
Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească ”Emil Sigerus” (Piaţa Huet, nr. 12)
Muzeul de Etnografie Universală ”Franz Binder” (Piaţa Mică nr.11)

Ce te-a impresionat cel mai mult la Muzeul Astra?

Mi-a placut totul. Miscare, aer curat, gradina zoologica, plimbari cu trasura, teatru in aer liber.  Succesele obţinute de Complexul Naţional Muzeal "ASTRA", datorate proiectelor şi manifestărilor culturale pe care le-a organizat, consensual cu cele mai originale şi inovatoare direcţii pe plan mondial ale activităţii muzeale de profil, au fost răsplătite, de-a lungul timpului, cu numeroase premii naţionale şi internaţionale.

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Muzeul Astra

Cele două restaurante din incinta Muzeului ASTRA, Cârciuma din Bătrâni și Han Veștem, vă stau la dispoziție cu bucate tradiționale specifice zonei Mărginimii Sibiului: balmoș, pastramă la grătar cu mujdei și mâmâliguță, cârnați afumați Hostel Diana 1 si 2 este amplasată în splendidul cadru natural care se întinde pe 100 ha, bogat în monumente de patrimoniu, cu poieni însorite, cu un lac în care se oglindesc morile dobrogene, care se numește Muzeul Civilizatiei Populare Tradiționale ASTRA. Hostel Diana 1 si 2 a fost construită în stil tradițional, pentru cei ce iubesc muzeul și natura, fiind unică în zonă atât din punct de vedere al construcției, cât și al capacității. Dispune de 70 de locuri de cazare, structurată pe camere cu 1,2,3,4,6 locuri.

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este TELPESEL ADINA MARINELA si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Muzeul Astra

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers