Moştenirea Chinei - galerie foto

Moştenirea Chinei - galerie foto
 
 
 

China este o ţară cu o întindere imensă şi cu o varietate uluitoare de rase şi caracteristici geografice, şi care se întinde de la deşerturile din vest până la oceanul din est. Recunoscută de secole ca una dintre cele mai semnificative civilizaţii, China este şi cea mai populată ţară de pe glob. Din punct de vedere cultural, are una din cele mai bogate istorii dintre toate civilizaţiile, întinzându-se pe o perioadă de 5000 de ani.

Oraşul Interzis sau Palatul Muzeu, munţii Karst, fluviul Yangtze, Valea Jiuzhaigou sau Palatul de vară, sunt o parte foarte mică din ceea ce China pune spre admiraţie celor care-i calcă tărâmul.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

China a oferit lumii câteva construcţii care sunt unice şi sunt adevărate simboluri ale omenirii. Unul dintre ele este Zidul Chinezesc, unul dintre cele mai grandioase construcţii ale civilizatiei umane. Construcţia zidului a început în timpul dinastiei Ming, lungimea la care ajunge în zilele noastre fiind de 6700 de km. Marele Zid Chinezesc a fost înscris pe lista Patrimoniului Cultural Mondial înca din anul 1987.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

O altă atracţie aparte sunt Războinicii de Teracotă, care reprezintă o armată alcatuită din mii de statui, de dimensiuni 1:1, fiecare cu trăsături unice şi cu stiluri de armuri diferite, în funcţie de gradul fiecăruia.

Ai ajuns unde trebuie dacă vrei să faci o călătorie virtuală pe tărâmul pe care locuieşte aproximativ 20% din populaţia globului. Mai jos ai o galerie foto cu 26 de locuri minunate de pe aceste meleaguri.

Vă dorim o călătorie virtuală plăcută!

Poze deosebite din China

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers