Minuni ale naturii în formă de inimă

Minuni ale naturii în formă de inimă
 
 
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Natura este fascinantă, iar creaţiile ei te lasă uneori mut de uimire. Sunt locuri pe pământ unde Mama Natura şi-a lăsat sufletul la vedere şi a recreionat geografia, încununând-o cu reliefuri de dragoste. Sunt locuri care au forma simbolului iubirii: inima şi care, parcă spun tuturor un Te iubesc! Din...  inimă. De la atolii din mările calde, la insule şi lacuri, sunt locuri care, privite de sus îţi spun că Mama Natură are multă iubire de împărtăşit.

Reciful Inimă, Australia

Marea Barieră de Corali şi-a lăsat inima la vedere. Este vorba de reciful în formă de inimă din Australia. Această formaţiune uşor bizară a fost descoperită în 1975 de nişte piloţi australieni care survolau zona. De atunci, Reciful Inimă a devenit o atracţie turistică foarte apreciată. Numeroşi vizitatori aleg să admire această frumuseţe a naturii de la înălţime. De asemenea, atolul în formă de inimă a devenit şi un simbol al Australiei.

Heart Reef Australia

Fotografie preluata de pe destinationworlds.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Lacul Calvaresc, Elveţia

Inima naturii pulsează către întinsul cerului albastru. Se întâmplă în Elveţia. Situat la peste 2.000 de metri altitudine, între Văile Calanca şi Mesolcina din Alpii Elveţieni, Lacul Calvaresc are formă de inimă. În timpul verii îţi poţi stinge "focul inimii" în apele acestui lac. Parcurgerea traseului până la Lacul Calvaresc durează trei zile. Pe lângă peisajul romantic, pe malul lacului poţi întâlni şi marmote.

Lacul Cavalresc

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Fotografie preluata de pe www.inhabitat.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Insula Corazon, Argentina

Un petec de pădure înconjurat de apele azure ale Lacului Mascardi. Insula Inimă din Argentina este un petec de pământ, în forma simbolului iubirii, acoperit de o pădure deasă, situată în apropierea oraşului Bahia de Caraquez. Insula Inimă este o destinaţie iubită de sute de turişti, care vin să admire frumuseţea insulei de la înălţime. Unii dintre aceştia, inspiraţi de peisajul romantic, au pus la cale cereri în căsătorie.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Isla Corazon

Fotografie preluata de pe www.lspace.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Stânca în formă de inimă, Maui

O cavitate în formă de inimă, formată în lava vulcanică, în urmă cu mii de ani oferă o imagine romantică turiştilor care ajung în Maui, Hawaii. Este un loc în care numeroşi proaspăt însurăţei şi-au început mariajul, deşi, la o privire mai atentă, locul este destul de periculos. Cavitatea în formă de inimă, precum şi formaţiunile de roci s-au format pe cale naturală şi sunt unul dintre punctele de atracţie din Nakalele.  

Heart shape in Rocks Maui

Fotografie preluata de pe www.myfolio.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Lacul Trnovacko, Muntenegru

Natura şi-a lăsat inima la vedere şi în Muntenegru. În nordul ţării, străjuit de coloşii muntoşi se întinde Lacul Trnovacko. Lacul este situat la o altitudine de 1.517 metri şi, aţi ghicit, are formă de inimă. Lacul Trnovacko este foarte popular printre turişti şi alpinişti datorită formei sale romantice, dar şi pentru culoarea sa intensă, verde-albastră.

Trnovacko Lake

Fotografie preluata de pe www.casesicalatorii.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Stăvilarul inimilor, Taiwan

Deşi nu este întru totul creaţia naturii, stăvilarul în formă de inimă din Taiwan oferă una dintre cele mai romantice privelişti din lume. Forma acestui străvilar creionează două inimi care se contopesc. Această amenajare hidrografică a fost realizată de pescari, pentru a captura peştii aduşi de flux şi care, la reflux rămâneau captivi între cele două inimi. 

Double Heart Weir

Fotografie preluata de pe www.inhabitat.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu în care dintre aceste locuri ai vrea să ajungi alături de prechea ta?

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.