Minimundus, o excursie in jurul lumii intr-o singura zi

Minimundus, o excursie in jurul lumii intr-o singura zi
 
 

Vrei sa iti zic un secret ? Eu stiu cum poti sa faci turul lumii intr-o singura zi si sa vezi aproape toate locurile vestite din lume : Taj Mahal, Luxor-ul, Casa Alba, Kremlin-ul si multe altele. Vrei sa stii cum? Laughing

E simplu! Te urci in masina sau tren sau avion si ... te duci pana in Austria la Klagenfurt si intr-o singura zi le vezi pe toate in realitate... si miniatura.

In 2008 am ales sa petrecem o saptamana la munte in Austria si astfel sa fugim de caldura din oras. Ei bine, am fost rasplatiti cu o saptamana de racoare si ploaie Smile Intr-una din zile am facut o plimbare pana la Klagenfurt in sudul Austriei pentru a darui o zi si copilului din noi: am vizitat parcul tematic Minimundus.

Ai dori sa te poti plimba in liniste si sa admiri de sus multe locuri si monumente celebre din lume? Ei bine, exact asta faci la Minimundus in Klagenfurt: vezi miniaturi ale multor locuri celebre.

Totul este realizat cu multa atentie la detaliu si totul regizat ca intr-un spectacol. Eu m-am simtit ca un copil si as fi dorit sa ating toate exponatele. Am stat sa admir trenurile care se plimbau peste poduri si printre cladiri incredibil de bine realizate. Langa fiecare exponat puteai sa citesti si detalii astfel incat sa stii exact la ce te uiti.

Iti recomand sa vizitezi Minimundus macar pentru copilul din tine. Daca vei merge cu cei mici, veti petrece o dupa-amiaza plina de distractie.

In incheiere am doua sfaturi. Daca e o zi cu soare sa iti iei de baut si palarii deoarece nu prea exista umbra. Si in al doilea rand sa iti acorzi minim 3-4 ore pentru vizita deoarece sunt multe locuri de vazut. Totul in miniatura.Wink

Pana la povestea urmatoare va transmit doar ganduri de bine!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers