5 video-uri despre meşteşuguri, obiceiuri şi datini din România - galerie video

5 video-uri despre meşteşuguri, obiceiuri şi datini din România - galerie video
 
 

O galerie video dedicată tuturor celor care trăiesc şi simt româneşte.

Sunt ale noastre, ne caracterizează, ne definesc şi prin ele ne simţim mai bogaţi, mai deosebiţi, mai altfel decât alţii – obiceiurile tradiţionale româneşti!

România este o ţară bogată în valori tradiţionale şi spirituale, care diferă de la o zonă la alta, după cum spune vorba “câte bordeie, atâtea obiceiuri”, însă tocmai acest lucru ne face mai frumoşi, mai atrăgători şi mai originali. Smile

Pentru toţi românii care se definesc prin tradiţiile româneşti, am ales o serie de video-uri cu obiceiuri unice şi interesante din diferite părţi ale României.

Sunt curioasă să ştiu părerile voastre despre tradiţii şi bineînţeles care este obiceiul vostru preferat!

Vă doresc o călătorie virtuală cât mai realî!

Expoziţie de măşti în Botoşani

Atelier de ceramică Marginea, judeţul Suceava

Obiceiuri şi tradiţii în judeţul Neamţ

Ceramica de Horezu

Meşteri cioplitori din Maramureş

Dacă vă plac video-urile vă invit să vedeţi şi alte video-uri interesante din lume adunate sau cele de pe canalul nostru de YouTubeSmile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers