Magie de iarnă. Cele mai frumoase castele acoperite cu zăpadă - GALERIE FOTO

Magie de iarnă. Cele mai frumoase castele acoperite cu zăpadă - GALERIE FOTO
 
 

În vremuri demult apuse, cavaleri și domnițe se plimbau prin grădini fermecătoare, aristocrați în haine de gală dansau în săli de bal grandioase, iar de-a lungul zidurilor de piatră aveau loc bătălii cumplite. Încă din copilărie visăm la regi și regine, prinți și prințese, dar mai ales la castele spectaculoase cu multe turnuri. Misterioase, arogante, impunătoare sau căzute în ruine, toate castelele își au propriul farmec, ce inspiră respect, dar mai ales romantism.

Totuși, nimic nu se compară cu experiența de a explora un astfel de castel pe timp de iarnă, când totul este acoperit cu zăpadă. Imaginează-ți un tărâm de poveste cu  peisaje sclipitoare. Sau, mai bine, admiră mai jos imagini cu o sumedenie de astfel de castele desprinse parcă din basme.

Imaginile noastre cu cele mai frumoase castele din lume acoperite cu zăpadă:

Fotografii preluate de pe cntraveler.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiilor. | despre drepturile de autor

Care dintre aceste castele minunate, acoperite cu zăpadă, este favoritul tău?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers