Madeira, un mic paradis în Oceanul Atlantic – GALERIE FOTO

Madeira, un mic paradis în Oceanul Atlantic – GALERIE FOTO
 
 

Insula Madeira este una dintre cele mai frumoase insule din Europa, deși este mai aproape de Africa de Nord decât de bătrânul continent. Un adevărat colț de paradis în Oceanul Atlantic, Madeira te va fermeca cu frumusețile sale naturale și atmosfera sa relaxantă.

Primul lucru pe care îl ei observa de îndată ce ajungi în Madeira va fi parfumul floral ce umple aerul sărat al acestei insule din Portugalia. Flori multicolore brodează în mii de modele pereții pastelați ai insulei, iar copacii de jacard creează arcade violet peste străzi și alei. Frumusețea naturală a insulei Madeira este greu de descris. De la stâncile vertiginoase de care se izbesc valuri azurii, la piscurile munților ce se ascund în ceață, magia aceste insule captivează călătorii de secole.

Admiră frumusețea Insulei Madeira în galeria foto de mai jos:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers