Madeira, un mic paradis în Oceanul Atlantic – GALERIE FOTO

Madeira, un mic paradis în Oceanul Atlantic – GALERIE FOTO
 
 
 

Insula Madeira este una dintre cele mai frumoase insule din Europa, deși este mai aproape de Africa de Nord decât de bătrânul continent. Un adevărat colț de paradis în Oceanul Atlantic, Madeira te va fermeca cu frumusețile sale naturale și atmosfera sa relaxantă.

Primul lucru pe care îl ei observa de îndată ce ajungi în Madeira va fi parfumul floral ce umple aerul sărat al acestei insule din Portugalia. Flori multicolore brodează în mii de modele pereții pastelați ai insulei, iar copacii de jacard creează arcade violet peste străzi și alei. Frumusețea naturală a insulei Madeira este greu de descris. De la stâncile vertiginoase de care se izbesc valuri azurii, la piscurile munților ce se ascund în ceață, magia aceste insule captivează călătorii de secole.

Admiră frumusețea Insulei Madeira în galeria foto de mai jos:

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.