Luxury Adventure: cum să ajungi blogger de travel

Luxury Adventure: cum să ajungi blogger de travel
 
 

Prietena noastră Ioana Budeanu de la Luxury Adventure, pe care am cunoscut-o prin proiectul Invisible Us, te ajută să-ţi îndeplineşti visul de a deveni blogger de travel. În perioada 15-30 mai 2015, ai parte de reduceri la cursurile organizate, care îţi vor arăta cum să devii un călător profesionist, cum să faci fotografii mai bune în vacanţă şi câte şi mai câte pentru a începe o nouă cariera, la fel de frumoasă ca un hobby! Laughing

Şi de parcă toate acestea nu ar fi suficiente, Ioana ne dă şi 10 motive pentru a participa la cursurile Luxury Adventure:

1. Adori vacanțele, vrei să călătorești mai des și să ai mai mulți bani pentru călătorii.
2. Vrei să fii blogger de travel, să faci proiecte de turism sau să fii jurnalist/fotograf de călătorii.
3. Vrei să-ți schimbi cariera și viața în bine! Visezi să lucrezi de oriunde din lume.
4. Ai călătorit mult și ai vrea să scrii articole, să publici materiale, să scrii o carte.
5. Vrei să faci bani din scris, din articole, din fotografie.
6. Îți place să stai pe Facebook și Instagram și ți-ai dori o carieră în social media.
7. Visezi la "statutul" de călător profesionist sau, pur și simplu, îți dorești să locuiești pe o insulă exotică și să câștigi bani pe net.
8. Vrei să înveți mai multe despre marketing, clienți, vânzări, concurență, afaceri online, blogguri, proiecte turistice și cum să obții sponsorizări.
9. Vrei bani de călătorii. Vrei mai mult de o vacanță pe an.
10. Vrei mai multă claritate în legătură cu această meserie, vrei să înveți să faci proiecte foto, social media, proiecte de călătorii, vrei să înveți să scrii atractiv și/sau să lucrezi în turism. 

Reducerile pentru programele Luxury Adventure sunt valabile în perioada 15-30 mai 2015, însă numărul de participanţi este unul limitat la 10 studenţi pentru fiecare curs!  

Dacă vrei şi tu să participi, găseşti mai multe informaţii despre programele Luxury Adventure aici!

Promotie Luxury Adventure


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers