Lumină şi surfing în spectaculoasa Islanda – GALERIE VIDEO

Lumină şi surfing în spectaculoasa Islanda – GALERIE VIDEO
 
 
 

Atunci când te gândeşti la Islanda, te gândeşti cu siguranţă la aurora boreală, la peisaje îngheţate, cascade şi natură... ei bine aşa este! Dar mai sunt multe alte locuri minunate şi lucruri incredibile pe care le poţi vedea şi încerca într-o vacanţă în Islanda.

Acest lucru ni-l dezvăluie şi Igor Bellido, care ne propune un video impresionant Lightsurf in Iceland, o combinaţie fascinantă de lumină şi... surfing. Totul se învârte în jurul unei călătorii incredibile, în căutarea valurilor pe care majoritatea surferilor le-ar căuta în ţări cu mult mai calde. Condiţiile meteo extreme, şi nu în sensul canicular, cu care erau surferii obişnuiţi, au transformat videoul într-o epopee de gheaţă şi zăpadă, colorată de lumina jucăuşă a plăcilor de surf, dar şi de vizitarea unora dintre cele mai celebre locuri ale Islandei.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Admirăm împreună drumurile Islandei

Islanda

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Peisajele naturale de la înălţimi ameţitoare

Islanda

Surfingul colorat în valurile îngheţate

Islanda

Islanda

Aurora boreală

Islanda

Şi bine cunoscutele cascade din Islanda

Islanda

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers