Lumea din spatele aparatului de fotografiat - galerie foto

Lumea din spatele aparatului de fotografiat - galerie foto
 
 

Am descoperit de curând pe dailyartcocktail.com un articol care mi-a plăcut foarte şi m-am gândit să-l reproduc şi pentru voi. Spun "să-l reproduc" pentru că de fapt este vorba de o galerie foto care atinge un subiect care pe mine ma sensibilizează puţin… lumea din spatele aparatului foto.

Mă sensibilizează nu pentru că am intrat în gura vreounui rechin să fac o fotografie, ci pentru că am trăit între fotografi şi că lucrez cu fotografii.

De această data aceasta pe lângă fotografii interesante, o să vă prezint şi fotografi interesanţi…

 E grea viaţa de fotograf, nu? Dar cred că de majoritatea dăţilor merită să faci un efort un pic mai mare pentru o poză deosebită.

Voi aveţi astfel de poze cu voi sau cu prietenii voştri care încearcă să surprindă cadre unice ? Dacă da, vă provoc să ni le arătaţi şi nouă : le puteţi adăuga ca şi comentariu mai jos sau ni le puteţi trimite pe e-mail la info@ghiduri-turistice.info.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers