Lumea culorilor de la Festivalul Holi – GALERIE VIDEO

Lumea culorilor de la Festivalul Holi – GALERIE VIDEO
 
 

Holi Festival of Colors este un eveniment important în India. Încet încet a fost preluat şi transformat şi în alte ţări din lume, devenind o senzaţie printre cei tineri şi pasionaţi de muzică şi de forme unice de manifestare a acesteia. În India însă a rămas un moment sacru, cu o puternică semnificaţie culturală şi un prilej de sărbătoare aşa cum nu s-a mai întâlnit.

Videoul celor de la Variable, urmăreşte tradiţionalitatea acestui moment, frumuseţea lui în momente simple şi totuşi atât de valoroase. Într-o lume în care totul se derulează prea repede, în care generaţiile tinere se grăbesc tot timpul, este important să nu pierdem din vedere ce se întâmplă în jur, este important să facem un pas în spate şi să privim lucrurile în profunzime, să descoperim lumea, viaţa şi cultura fascinantă.

Putem vedea bucuria Festivalului Holi de la pregătiri simple...

Holi Festival, India

... la distracţiile celor tineri.

Holi Festival, India

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers