Locurile din România cu cele mai frumoase peisaje – GALERIE FOTO

Locurile din România cu cele mai frumoase peisaje – GALERIE FOTO
 
 
 

România este o țară faimoasă pentru panoramele sale fabuloase, cu munții maiestoși, păduri bogate și monumente naturale de o frumusețe rară. Nimic nu se compară cu o excursie prin cele mai pitorești locuri din țara noastră. Fie că te simți cel mai bine în creierii muntelui, vrei să te relaxezi pe o plajă frumoasă sau doar să rămâi cu gura căscată la un loc neobișnuit, România le are pe toate.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Așadar, dacă plănuiești o excursie prin frumoasa noastră țară, noi îți recomandăm câteva locuri unde peisajele naturale te vor impresiona și te vor face să te (re)îndrăgostești de România.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Iată care sunt locurile din România unde poți admira cele mai frumoase peisaje!

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers