Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 2)

Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 2)
 
 
 

Dupa multe insistente din partea colegilor am acceptat sa imi scriu si eu "pe hartie" cateva din destinatiile de vacanta pe care doresc sa le vizitez in urmatorii ani.

Desi nu sunt adeptul vacantelor programate cu mult in avans intrucat imi place sa fiu spontan in ceea ce priveste timpul liber, am acceptat exercitiul de imaginatie al lui Florin si astfel a aparut lista de destinatii "must-see" (ca sa il citez pe Florin :) ) de mai jos.

Bineinteles ca nu doar in locurile de mai jos vreau sa ajung, dar a trebuit sa fac o selectie de TOP 5, am plusat eu un TOP 6. Ar mai fi fost de adaugat alaturi de dorinta #14 si "o degustare" de whiskey irlandez dar pe care sper sa o realizez chiar daca nu e pe lista :)).

Sunt de formatie IT-ist, lucrez toata ziua cu task-list-uri si multe "chestii" calculate, de aceea eram destul de hotarat in ceea ce priveste timpul liber sa nu ma supun "listelor predefinite". Acum cand privesc aceasta lista parca simt totusi ca ma va ajuta sa-mi implinesc mai repede visele de calatorie.

Asa cum mi-a repetat Florin (de vreo 20 de ori!!),  NU UITATI ca exista studii care arata ca doar 3% din populatia lumii scriu ce vor sa obtina! Cu toate ca este la fel de dovedit ca asta este primul pas pentru a obtine acel "ceva".

Astept de la voi comentarii cu minim 5-6 locuri in care visati sa ajungeti, pe care promit sa le adaug in "cutia cu dorinte"… nu se stie niciodata care vor prinde aripi!

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.