Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 2)

Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 2)
 
 
 

Dupa multe insistente din partea colegilor am acceptat sa imi scriu si eu "pe hartie" cateva din destinatiile de vacanta pe care doresc sa le vizitez in urmatorii ani.

Desi nu sunt adeptul vacantelor programate cu mult in avans intrucat imi place sa fiu spontan in ceea ce priveste timpul liber, am acceptat exercitiul de imaginatie al lui Florin si astfel a aparut lista de destinatii "must-see" (ca sa il citez pe Florin :) ) de mai jos.

Bineinteles ca nu doar in locurile de mai jos vreau sa ajung, dar a trebuit sa fac o selectie de TOP 5, am plusat eu un TOP 6. Ar mai fi fost de adaugat alaturi de dorinta #14 si "o degustare" de whiskey irlandez dar pe care sper sa o realizez chiar daca nu e pe lista :)).

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Sunt de formatie IT-ist, lucrez toata ziua cu task-list-uri si multe "chestii" calculate, de aceea eram destul de hotarat in ceea ce priveste timpul liber sa nu ma supun "listelor predefinite". Acum cand privesc aceasta lista parca simt totusi ca ma va ajuta sa-mi implinesc mai repede visele de calatorie.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Asa cum mi-a repetat Florin (de vreo 20 de ori!!),  NU UITATI ca exista studii care arata ca doar 3% din populatia lumii scriu ce vor sa obtina! Cu toate ca este la fel de dovedit ca asta este primul pas pentru a obtine acel "ceva".

Astept de la voi comentarii cu minim 5-6 locuri in care visati sa ajungeti, pe care promit sa le adaug in "cutia cu dorinte"… nu se stie niciodata care vor prinde aripi!

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers