Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 1)

Locuri pe care imi doresc sa le vad (partea 1)
 
 

Acu’ cateva zile am aterizat intr-o discutie intre colegii de birou despre… concediu. Pentru ca este un capitol la care sunt considerat “expert”, tinand cont ca fac parte din echipa "ghiduri turistice", am facut un brainstorming in functie de dorintele fiecaruia. Dupa o pauza prelungita de discutii am reusit sa trag doua concluzii:

Una dintre ele este ca poti convinge pe cineva sa-si schimbe destinatia de concediu daca-i oferi o varianta mai ieftina, daca poate merge cu masina personala, daca-i sugerezi un loc in care sa zboare cat mai putin cu avionul, daca marea are culoarea turcoaz sau daca-i prezinti alte activitati pe care poate sa le faca in acel loc, in afara de statul la soare.

A doua concluzie se leaga de prima si este toti avem cateva destinatii despre care poate sa ne zica oricine, orice ca tot nu ne convinge sa nu mai visam la ele.

Plecand de la aceste doua concluzii m-am hotarat sa recunosc ca si eu am intiparite pe retina cateva imagini din niste locuri abosolut deosebite, la care ma gandesc de fiecare data cand aud cuvantul “concediu”. Toti avem destinatii “must see”, este evident, asa ca eu sunt primul din “gasca” iubitorilor de calatorit care mi-am facut o lista cu aceste locuri.

Cica exista un studiu care arata ca doar 3% din populatia lumii scriu ce vor sa obtina! Cu toate ca este la fel de dovedit ca asta este primul pas pentru a obtine acel “ceva”…

Pentru ca n-am nimic de pierdut daca incerc, va prezint lista mea cu destinatii de suflet. Unul dintre colegii mei mi-a promis “rubrica” ocupata pentru saptamana viitoare, asa ca, mai departe spatiul va apartine… astept de la voi comentarii cu locurile “must see” si promit sa le adaug in “cutia cu dorinte”… nu se stie niciodata!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers