Locuri magice din Asia – GALERIE FOTO

Locuri magice din Asia – GALERIE FOTO
 
 
 

Asia, cel mai mare continent, debordează de culturi antice, diversitate religioasă, obiective turistice pitorești și localnici primitori. Sunetul moriștilor pentru rugăciuni din Tibet, zâmbetele sincere ale tailandezilor, vechile filosofii chinezești, rugăciunile călugărilor din Laos, ospitalitatea oamenilor din Pakistan, tăcerea adâncă a munților din Nepal, sălbaticul Vietnam, puterea regatelor scufundate și culturile incredibile din Myanmar și Cambodgia, balanța dintre modernitate și tradiție din Japonia - Asia este un continent plin de misticism, spiritualitate și exotism.

Citește și: 13 minuni ale naturii care te conving să vizitezi Asia

Culori intense, arome nemaiîntâlnite, piețe zgomotoase, o arhitectură diversă și o credință religioasă profundă, cele mai sfinte râuri din lume și cei mai înalți munți de pe glob, nimic nu lipsește din Asia.

Descoperă în galeria de mai jos cele mai fascinante locuri din Asia.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.