Locuri magice din Asia – GALERIE FOTO

Locuri magice din Asia – GALERIE FOTO
 
 
 

Asia, cel mai mare continent, debordează de culturi antice, diversitate religioasă, obiective turistice pitorești și localnici primitori. Sunetul moriștilor pentru rugăciuni din Tibet, zâmbetele sincere ale tailandezilor, vechile filosofii chinezești, rugăciunile călugărilor din Laos, ospitalitatea oamenilor din Pakistan, tăcerea adâncă a munților din Nepal, sălbaticul Vietnam, puterea regatelor scufundate și culturile incredibile din Myanmar și Cambodgia, balanța dintre modernitate și tradiție din Japonia - Asia este un continent plin de misticism, spiritualitate și exotism.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Citește și: 13 minuni ale naturii care te conving să vizitezi Asia

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Culori intense, arome nemaiîntâlnite, piețe zgomotoase, o arhitectură diversă și o credință religioasă profundă, cele mai sfinte râuri din lume și cei mai înalți munți de pe glob, nimic nu lipsește din Asia.

Descoperă în galeria de mai jos cele mai fascinante locuri din Asia.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers