Locuri incredibile: un hotel de lux într-un submarin

Locuri incredibile: un hotel de lux într-un submarin
 
 
 

Pentru cei care au văzut totul în turism, care au bătut globul în lung și-n lat și mai ales pentru cei care dispun de bugete de vacanță demne de casele regale, ai spune că nu mai e nimic nou! Și totuși, un hotel de lux construit într-un submarin vine să ne arate că se poate și mai mult atunci când vine vorba de extravaganță fără limite. Sigur nu vom ajunge prea curând acolo, dar putem să ne delectăm cu imagini și să ne imaginăm cum ar arăta o vacanță petrecută pe un submarin-hotel de lux. Smile

Hotelul de lux din submarin

Hotel de lux in submarin

Agenția de turism britanică dedicată celor înstăriți, Oliver's Travel, a venit cu ideea acestui mijloc unic de petrecerea a unei vacanțe ROMANTICE! Exact, întreaga idee are la bază romantismul, motiv pentru care submarinul-hotel se și numește Lover's Deep. Submarinul preia cuplurile de pe oricare insulă din Caraibe (deci mai trebuie să mergi și până acolo) și te duc într-o destinație la cerere.

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Ce poți face în vacanță pe Lover's Deep

Hotel de lux in submarin

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să iei o cină romantică alături de perechea ta în timp ce admirați o epavă sau un recif de corali, se poate fără nicio problemă! Iar confortul este la scală înaltă, așa că geamurile sunt mari, foarte mari (pentru ca tu să te bucuri de peisaj), iar toate canapelele, televizoarele, un bar și un pat imens îți stau la dispoziție!

Hotel de lux in submarin

Agenția insistă că aceasta este o vacanță amoroasă pentru doi, așa că îți oferă șampanie la îmbarcare gratuit (deși nimic nu mai e gratuit la cât costă toată treaba), un bucătar care să prepare meniuri afrodisiace cu scoici, caviar și ciocolată... iar petalele de trandafir de pe pat și muzica lui Barry White sunt opționale! Tongue Out

Hotel de lux in submarin

Înainte să vă înghesuiți să aruncați cu banii, trebuie să știți că o noapte pe submarin costă 145 000$ de persoană (ideea ar fi să nu mergi de unul singur) și se percepe o rezervare de minim două nopți! Laughing

    

Descoperă şi alte locuri incredibile și bizare din lume: Lacul de sare Salar de Uyuni din Bolivia, cel mai mare mall din lume, China Mall și Disneylandul abandonat din China! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.