Locuri incredibile: Torres del Paine, Chile - galerie foto

Locuri incredibile:  Torres del Paine, Chile - galerie foto
 
 

Parcul Naţional Torres del Paine este unul dintre cele mai frumoase locuri în care poţi admira spectacolul naturii în Chile. Printre munţi, gheţari, lacuri şi cascade, apar pe alocuri şi tot felul de animăluţe, cum ar fi guanaco, căprioara sau vulpea aurie, şi totul pare a fi pictat special pentru a fi un peisaj de vis, numai bun de fotografiat.

Torres del paine

Nu este de mirare că acesta este cel mai vizitat parc din Chile! Este cel mai mare parc, având peste 242,000 hectare, dar şi o arie protejată, vizitată de peste 150,000 de turişti în fiecare an. Curioşii descoperă aici câteva trasee pentru drumeţii, marcate corespunzător, ce includ refugii pentru odihnă şi puncte de belvedere. Accesul este restricţionat la acestea, iar controalele la ieşirea din rezervaţie sunt foarte amănunţite, pentru ca impactul uman asupra mediului să fie unul cât mai mic.

Torres del Paine este aşadar un loc magic şi te poţi convinge şi tu de acest lucru prin fotografiile uimitoare din galeria noastră foto!

Poze deosebite din Torres del Paine, Chile

Sursa foto

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Munţii coloraţi din China și Pasarela de la Marele Canion! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers