Locuri incredibile: Torres del Paine, Chile - galerie foto

Locuri incredibile:  Torres del Paine, Chile - galerie foto
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Parcul Naţional Torres del Paine este unul dintre cele mai frumoase locuri în care poţi admira spectacolul naturii în Chile. Printre munţi, gheţari, lacuri şi cascade, apar pe alocuri şi tot felul de animăluţe, cum ar fi guanaco, căprioara sau vulpea aurie, şi totul pare a fi pictat special pentru a fi un peisaj de vis, numai bun de fotografiat.

Torres del paine

Nu este de mirare că acesta este cel mai vizitat parc din Chile! Este cel mai mare parc, având peste 242,000 hectare, dar şi o arie protejată, vizitată de peste 150,000 de turişti în fiecare an. Curioşii descoperă aici câteva trasee pentru drumeţii, marcate corespunzător, ce includ refugii pentru odihnă şi puncte de belvedere. Accesul este restricţionat la acestea, iar controalele la ieşirea din rezervaţie sunt foarte amănunţite, pentru ca impactul uman asupra mediului să fie unul cât mai mic.

Torres del Paine este aşadar un loc magic şi te poţi convinge şi tu de acest lucru prin fotografiile uimitoare din galeria noastră foto!

Poze deosebite din Torres del Paine, Chile

Sursa foto

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Munţii coloraţi din China și Pasarela de la Marele Canion! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.