Locuri incredibile: To Sua – piscina naturală din Samoa

Locuri incredibile: To Sua – piscina naturală din Samoa
 
 
 

Dacă tot se apropie vara cu paşi uşori, ne orientăm spre locuri de vacanţă în care ne putem bălăci în voie, nu? Tocmai de aceea îţi propun un loc cu adevărat incredibil pentru vară: piscina naturală To Sua din Samoa.

To Sua – piscina unde trebuie să te bălăceşti

To Sua este o uriaşă piscină naturală, aflată în apropiere de satul Lotofaga din Insula Upolu, Samoa. O gaură în care pământul s-a surpat până la aprox 30 m, aceasta este accesibilă celor care vor să se răcorească într-un decor de poveste. După ce cobori o scară de lemn cam abruptă, ajungi pe un mic ponton în faţa apei colorate într-un albastru-verzui-tropical, ce ajunge aici direct din ocean prin canalele subterane.

To Sua, Samoa

To Sua, Samoa

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Datorită faptului că piscina se află pe un teren privat, intrarea costă aprox. 15$ pentru un adult, dar toţi cei care au ajuns aici susţin că merită investiţia. Turiştii sunt aşteptaţi zilnic, între orele 7 am şi 6 pm.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

De ce să mai vizitezi Samoa

To Sua, Samoa

Acesta nu este singurul loc pentru care merită să ajungi în Samoa, deoarece în apropiere se află şi plaja Fagaoneone, acoperită de un nisip fin şi alb, dar şi un crater vulcanic şi tot felul de poteci învăluite de mister prin care poţi explora pădurea din apropiere.

Lotofraga este cea mai cunoscută localitate a insulei, nu numai datorită piscinei naturale To Sua, ci şi datorită Cascadei Fuipisia şi a altor astfel de minuni create pe insula vulcanică.

Sursa foto

Ţi-ar plăcea să te bălăceşti în acest paradis exotic?

   

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: 4000 trepte pentru peisaje spectaculoase în Hawaii şi pietroiul spectaculos de la Kjeragbolten. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.