Locuri incredibile: Terme di Saturnia din Italia

Locuri incredibile: Terme di Saturnia din Italia
 
 

Chiar dacă sezonul cald este deja departe de noi, încă mă gândesc la bălăceala straşnică din vacanţă. Cool Căutând locuri cu apă caldă în care poţi face baie şi când afară temperaturile nu sunt tocmai prietenoase, am dat peste un loc pur şi simplu incredibil: Terme di Saturnia din Italia.

Ce sunt izvoarele Terme di Saturnia?

Terme di Saturnia

Sursa

Terme di Saturnia din Italia este un loc cu adevărat magic din punctul meu de vedere. Localizat în apropiere de satul cu acelaşi nume din Manciano, este unul dintre cele mai frumoase grupuri de izvoare cu apă caldă din Europa. Localitatea şi faimoasele sale izvoare datează din vremuri antice, aşa că nu este de mirare că numeroşi turişti se înghesuie aici pentru o baie fierbinte.

Terme di Saturnia

Sursa

Izvoarele cu apă caldă de la Terme di Saturnia eliberează aproximativ 800 l de apă pe secundă, la o temperatură de 37.5°C, ceea ce garantează faptul că te bălăceşti tot timpul în apă curată şi caldă! Izvoarele au format în timp şi trepte impresionante (asemănătoare celor de la Pamukkale din Turcia), care includ şi mici bazine în care vizitatorii pot face baie ca în jacuzzi. Laughing

Beneficiile Terme di Saturnia

Terme di Saturnia

Sursa

Pe lângă peisajul remarcabil şi posibilitatea de a te bucura de un loc incredibil din lume, Terme di Saturnia aduc şi alte beneficii celor care aleg să le viziteze. Principalul avantaj este cel terapeutic, deoarece izvoarele cu apă caldă aduc un plus sănătăţii şi relaxării celor care se scaldă în ele. În plus, tot aici poţi admira principala cascadă, Cascada Morii, şi Cascadele Gorello.

Ţi-ar plăcea să te bălăceşti în izvoarele Terme di Saturnia?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Moscheea plină de culori Nasir al-mulk din Shiraz, Iran şi Cabana unde poţi dormi gratuit! Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers