Locuri incredibile: Templul alb din Chiang Rai, Thailanda

Locuri incredibile: Templul alb din Chiang Rai, Thailanda
 
 
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

D

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
acă ajungi în Thailanda, trebuie să vezi Templul Wat Rong Khun. Cunoscut sub denumirea de Templul Alb din Chiang Rai, această construcţie este îmbrăcată în materiale albe şi în oglinzi. O vizită aici într-o zi însorită poate semăna cu o explozie de lumină şi vei avea senzaţia că priveşti direct spre soare!Laughing

Lucrarea arhitectului Chalermchai Kositpipat este una dintre capodoperele acestuia, deşi multă vreme niciuna dintre construcţiile sale nu au fost considerate opere de artă arhitecturală. Astăzi, Templul Alb din Chiang Rai se înscrie în lista celor mai bizare locuri deosebite de pe planetă, pe care trebuie să le vizitezi.

Templul Alb din Chiang Rai

Dacă te atrag obiectivele turistice bizare, atunci Templul Alb din Chiang Rai trebuie să fie pe lista ta de must see! Statuetele bizare, numeroasele oglinzi, formele macabre şi osemintele sunt doar câteva dintre elementele care te vor atrage la Wat Rong Khun. Interiorul este cu sigurnaţă şi mai impresionant... însă, din păcate pentru noi, fotografiile sunt strict interzise înăuntru. Dar până să ajungem la el şi să vedem ce ascunde înăuntru, să ne delectăm cu câteva fotografii spectaculoase de la Templul Alb din Chiang Rai!

   

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Poze deosebite cu Templul Alb din Chiang Rai

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.