Locuri incredibile: Sulov, Slovacia - galerie foto

Locuri incredibile: Sulov, Slovacia - galerie foto
 
 

Filme ca Lord of the Rings şi The Hobbit ne fac să visăm la tărâmuri magice, pline de peisaje spectaculoase cât vezi cu ochii. Ei bine, trebuie să ştii că astfel de locuri există şi în realitate! Unele dintre ele au fost inspiraţia ce a dus la crearea tărâmurilor ficţionale din filme, altele chiar au fost folosite pe post de platou de filmare... important este că pasionaţii de astfel de producţii au popularizat locurile în care fiecare cinefil poate să retrăiască filmul preferat! Smile

The Shire, Slovacia

Sulov, în apropiere de Zilina din Slovacia, este un astfel de loc, pe care îl vei descoperi în galeria noastră foto... aşa că nu pot să spun decât bun venit în the Shire, locul în care te poţi aştepta cu siguranţă să vezi un hobbit sau doi, aşa cum ne prezintă imaginile sale fotograful Jakub Polomski.

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Torres del Paine, Chile și Plaja Roşie din Panjin, ChinaVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Poze deosebite - The Shire


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers