Locuri incredibile: Sulov, Slovacia - galerie foto

Locuri incredibile: Sulov, Slovacia - galerie foto
 
 
 

Filme ca Lord of the Rings şi The Hobbit ne fac să visăm la tărâmuri magice, pline de peisaje spectaculoase cât vezi cu ochii. Ei bine, trebuie să ştii că astfel de locuri există şi în realitate! Unele dintre ele au fost inspiraţia ce a dus la crearea tărâmurilor ficţionale din filme, altele chiar au fost folosite pe post de platou de filmare... important este că pasionaţii de astfel de producţii au popularizat locurile în care fiecare cinefil poate să retrăiască filmul preferat! Smile

The Shire, Slovacia

Sulov, în apropiere de Zilina din Slovacia, este un astfel de loc, pe care îl vei descoperi în galeria noastră foto... aşa că nu pot să spun decât bun venit în the Shire, locul în care te poţi aştepta cu siguranţă să vezi un hobbit sau doi, aşa cum ne prezintă imaginile sale fotograful Jakub Polomski.

   

Descoperă și alte locuri incredibile din lume: Torres del Paine, Chile și Plaja Roşie din Panjin, ChinaVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Poze deosebite - The Shire

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.