Locuri incredibile: satul model din satul model din satul model

Locuri incredibile: satul model din satul model din satul model
 
 
 

Cum adică un sat model dintr-un sat model dintr-un sat model? Burton-on-the-water din regiunea Cotswolds a Glouchestershire, Anglia este un sat fermecător în care poţi găsi un model mai mic al satului şi încă un model şi mai mic al satului în interiorul acestuia. Dacă nu ai ameţit complet după această explicaţie, este cazul să faci cunoştinţă cu farmecul simpatic al satului Burton-on-the-water.

Satul Burton-on-the-water

Localizat pe Râul Windrush, Burton-on-the-water este adesea numit Veneţia din Cotswolds. Vizitatorii au astfel parte de peisaje fermecătoare, cu mici canale şi podeţe peste râu şi străzi pietruite specifice zonei rurale a Angliei. În plus, casele din piatră închise la culoare contribuie şi mai mult la conturarea unui peisaj de vis cu specific englezesc.

Satul model

Satul model Burton-on-the-water

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Satul model Burton-on-the-water este una dintre cele mai cunoscute atracţii de aici. La o scară de 1:9, satul model este replica perfectă a satului. A fost construit de meşteri locali de-a lungul a 5 ani şi a fost deschis oficial de Ziua Încoronării Regelui George şi a Reginei Elizabeth în anul 1937.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Te poţi plimba în voie pe străduţele în miniatură şi poţi admira copăceii tip bonsai care mărginesc aleile, astfel încât să imite perfect copacii de pe străzile satului autentic. Modelul a fost realizat cu atâta măiestrie şi atenţie la detaliu, încât a ajuns şi pe Google Street View.

Satul model al satului model

Şi pentru că toate minunile frumoase de mai sus nu erau suficiente există şi un model al satului model în interior. Pentru că modelul imită perfect originalul, creatorii au decis să includă în el şi locul în care se află modelul. Ameţitor, nu? Laughing Oricum şi în modelul modelului, mai există un model miniatural şi tot aşa...

Satul model din Satul model Burton-on-the-water

Cel mai mic sat model din Satul model Burton-on-the-water

Sursa foto: reddit.com

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers