Locuri incredibile: Satul Bokod, Ungaria

Locuri incredibile: Satul Bokod, Ungaria
 
 
 

Dacă visezi la peisajele luxuriante şi boeme ale Insulelor Maldive şi încă nu ai posibilitatea de a ajunge acolo, află că poţi admira o privelişte similară în apropiere de graniţă, la doar 80 de kilometri de Budapesta. Este vorba despre satul Bokod din Ungaria, un adevărat paradis pentru pescari şi un loc care a ieşit de curând din anonimat în urma publicării unor imagini de către site-ul bing.com. Dincolo de publicitatea care i-a adus faima micuţei localităţi din regiunea Oroszlány, Bokod este un loc cu adevărat surprinzător şi o destinaţie de top pentru pescari.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Satul Bokod din Ungaria se află pe malul Lacului Bokodi ale cărui ape nu îngheaţă niciodată datorită unei specii de alge. Dacă frumuseţea imaginilor cu satul Bokod te-a cucerit şi ai decis să vizitezi localitatea, nu te aştepta să găseşti la destinaţie servicii de turism sau facilităţi moderne. Bokod este un sat fermecător, dar care este locuit doar în lunile de vară. Pe malul lacului Bokodi au fost amenajate pontoane şi cabane care sunt folosite de pescari în timpul sezonului de pescuit. 

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Bokod

Fotografie preluata de pe www.boredpanda.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Nici despre restaurante luxoase sau terase chic nu poate fi vorba în Bokod. Aici te bucuri doar de frumuseţea naturală a locului, de apele limpezi ale lacului şi eventual de capturi impresionante, dacă ţi-ai adus cu tine şi recuzita pentru pescuit. Bokod este situat la 80 de kilometri de Budapesta, în regiunea Oroszlány.

Tu ce alte localităţi micuţe dar fermecătoare cunoşti?

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers