Locuri incredibile: râul fără fund din Filipine

Locuri incredibile: râul fără fund din Filipine
 
 
 

Poate nu te-ai fi gândit niciodată că un râu poate avea ceva deosebit de spectaculos sau într-atât de interesant încât să fascineze lumea şi să adune mii de curioşi în jurul său. Ei bine, acest lucru se întâmplă când vorbim despre Râul Hinatuan din Insula Mindanao, Filipine.

Raul Hinatuan

Sursa

Curiozităţi despre Râul Hinatuan

Râul curge în Oceanul Pacific la Hinatuan, Suriago del Sur, şi mai este numit şi Râul vrăjit. Motivul pentru care a primit această denumire constă în faptul că izvorul acestuia se află în subteran la mai bine de 24m adâncime, ceea ce îl face să pară foarte adânc, fără o sursă de izvorâre vizibilă şi, deci, fără fund.

Raul Hinatuan

Sursa

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Adâncimea deosebită a izvorului subteran face ca apa râului să fie una incredibil de albastră, motiv pentru care zona se înscrie pe lista celor mai vizitate locuri din Insulele Filipine. În plus, turiştii aleg să viziteze acest loc şi pentru că, deasupra izvorului subteran, adâncimea apei a format o piscină naturală, numai bună pentru bălăceala de vacanţă.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

Raul Hinatuan

Sursa

Numeroase specii de peşti se adăpostesc în preajma izvorului invizibil al râului fără fund, motiv pentru care este şi un loc preferat de turiştii care doresc să facă scufundări în vacanţă. Însă, contrar aşteptărilor nu este şi un loc pentru cei care iubesc pescuitul. De ce? Pentru că peştii din râu nu pot fi prinşi, conform localnicilor. Aparenta lipsă a fundului râului, dar şi apele sale în nuanţe schimbătoare de albastru joacă feste ochiului uman... şi peştele dispare. Laughing

Raul Hinatuan

Sursa

Ţi-ar plăcea să te scalzi în apele albastre ale Râului Hinatuan?

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: Terme di Saturnia din Italia şi Cascada Havasu, ArizonaVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.