Locuri incredibile: Plaja neagră din Vik, Islanda

Locuri incredibile: Plaja neagră din Vik, Islanda
 
 
 

Nu ştiu cine s-ar sătura de plaje întinse cu nisip fin şi auriu, dar dacă plaja este pentru tine mai degrabă un loc de explorat, decât unul de dormitat la soare, atunci trebuie să vezi Plaja neagră din Vik, Islanda. De ce? Pentru că e neagră!

Plaja neagră a Islandei şi minunile din împrejurimi

Plaja neagra din Vik, Islanda

Sursa foto

Vik I Mydral este cel mai mare sat din sudul extrem al Islandei şi un loc ce ascunde o mulţime de minuni ale naturii, toate îmbrăcate în forme bizare şi culori ciudate. Coloane de bazalt, peşteri neexplorate, formaţiuni din piatră ce ies la suprafaţă din apa mării numite Reynisdrangar şi nisipul fin şi negru sunt elementele ce compun peisajul fascinant şi întunecat din Islanda. În plus, această regiune a Islandei mai este cunoscută şi pentru faptul că include cel mai umed loc din ţară: plaja neagră.

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Plaja neagra din Vik, Islanda

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Sursa foto

Plaja neagră din Vik, cunoscută local sub numele de Reynishverfi, poate fi accesată prin ghizi locali chiar de dinainte de a ajunge în satul Vik. Nisipul negru şi marea din care răsar coloane de bazalt de până la 68 m înălţime formează un peisaj spectaculos.

Descoperă şi alte locuri incredibile din Islanda: râurile vulcanice, Cascada Godafoss şi peisajele ireale din LandmannalaugarVezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.