Locuri incredibile: pietroiul spectaculos de la Kjeragbolten

Locuri incredibile: pietroiul spectaculos de la Kjeragbolten
 
 
 

Poate nu ştiai că are un nume atât de dificil, dar cu siguranţă ştiai de existenţa acestui pietroi bizar suspendat. Laughing Pozele cu acesta circulă pe interent de ceva vreme, atrăgând tot mai mulţi curioşi. Dacă vrei şi tu să ştii ce şi cum despre fascinantul bolovan, îţi spunem noi.

Ce nu ştiai despre Kjeragbolten

Kjeragbolten

Sursa

Înainte de toate, bolovanul Kjeragbolten se află în Munţii Kjerag din Rogaland, Norvegia. Aceasta este una dintre cele mai vizitate regiuni montane ale Norvegiei şi nu este de mirare, din moment ce faimosul bolovan suspendat se află tot aici.

Pe lângă renumitul pietroi, aici se află şi o impresionantă vale. Alături de stânci şi pietroi, Kjeragbolten include şi o cădere ameţitoare de 984 m.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Kjeragbolten

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Sursa

Şi acum despre pietroi

Bolovanul Kjeragbolten este plasat între două stânci şi are 5 m³. Este locul ideal pentru cei care nu au rău de înălţime Surprised pentru a admira peisajele spectaculoase formate de stânci şi de căderea de dedesubt. În plus, aici au loc numeroase evenimente dedicate pasionaţilor de sporturi extreme în aer liber.

Kjeragbolten

Sursa

Ai avea curajul să calci pe bolovanul Kjeragbolten?

    

Descoperă şi alte locuri incredbile care îţi dau ameţeli: Hotelul Aescher din Elveţia, Peştera celor trei poduri din Liban şi Pasarela de la Marele Canion. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.