Locuri incredibile: paradisul tropical din hangarul german

Locuri incredibile: paradisul tropical din hangarul german
 
 
 

Sună ciudat, nu-i aşa? De ce ai vizita un vechi hangar german? Ei bine, cineva i-a găsit o utilitate cât se poate de ingenioasă. Astfel, clădirea nu a fost lăsată să zacă în paragină, după ce nu a mai fost garaj pentru avioane, ci a devenit un loc pe care şi tu vei dori să-l vizitezi cât mai repede... după ce vei vedea ce paradis tropical imens ascunde înăuntru.

Hangarul german

Tropical Islands

Tropical Islands este cea mai mare lume tropicală deschisă în Europa. O staţiune artificială creată pentru a oferi celor cu buget redus o destinaţie de vacanţă exotică. Temperatura din interior este constantă: 26°C. Este deschis 24 din 24, 7 zile din 7... ce ţi-ai putea dori mai mult?

Tropical Islands

Tropical Islands

6 000 oameni se pot bucura în acelaşi timp de o vacanţă exotică în inima Europei. Domul include şi o pădure tropicală cu peste 50 000 plante din 600 specii, o mare artificială de 3 000 m² şi o plajă lungă de 200 m. La acestea se mai adaugă o lagună artificială, tobogane şi pâlnii şi alte mijloace de distracţie specifice parcurilor acvatice. Relaxarea de după atâta distracţie are loc la Tropical Sauna and Spa Complex.

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »

Padurea tropicala Tropical Islands

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Aqua Park Tropical Islands

Poţi opta şi pentru cazare în interior sau în exterior. În ambele cazuri, poţi alege dintr-o diversitate de forme de cazare, de la cabane VIP, apartamente şi camere simple, până la campinguri cu cortul sau zone de campare în corturi indiene.

Cazare Tropical Islands

Cazare Tropical Islands

Cum ajungi la Tropical Islands

La 60 km de Berlin, vei găsi o fostă bază aviatică sovietică, în mijlocul căreia tronează un hangar vechi, numit Aerium. 66 000 m² şi 5 milioane m³ fac parte aici din cea mai mare destinaţie de vacanţă închisă din Europa. Tropical Islands a fost deschis în anul 2004, iar de atunci adună o mulţime de turişti dornici de relaxare pe toată durata anului.

Sursa foto: tropical-islands.de

Ţi-ar plăcea să-ţi petreci următoarea vacanţă la Tropical Islands?

   

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.