Locuri incredibile: paradisul tropical din hangarul german

Locuri incredibile: paradisul tropical din hangarul german
 
 

Sună ciudat, nu-i aşa? De ce ai vizita un vechi hangar german? Ei bine, cineva i-a găsit o utilitate cât se poate de ingenioasă. Astfel, clădirea nu a fost lăsată să zacă în paragină, după ce nu a mai fost garaj pentru avioane, ci a devenit un loc pe care şi tu vei dori să-l vizitezi cât mai repede... după ce vei vedea ce paradis tropical imens ascunde înăuntru.

Hangarul german

Tropical Islands

Tropical Islands este cea mai mare lume tropicală deschisă în Europa. O staţiune artificială creată pentru a oferi celor cu buget redus o destinaţie de vacanţă exotică. Temperatura din interior este constantă: 26°C. Este deschis 24 din 24, 7 zile din 7... ce ţi-ai putea dori mai mult?

Tropical Islands

Tropical Islands

6 000 oameni se pot bucura în acelaşi timp de o vacanţă exotică în inima Europei. Domul include şi o pădure tropicală cu peste 50 000 plante din 600 specii, o mare artificială de 3 000 m² şi o plajă lungă de 200 m. La acestea se mai adaugă o lagună artificială, tobogane şi pâlnii şi alte mijloace de distracţie specifice parcurilor acvatice. Relaxarea de după atâta distracţie are loc la Tropical Sauna and Spa Complex.

Padurea tropicala Tropical Islands

Aqua Park Tropical Islands

Poţi opta şi pentru cazare în interior sau în exterior. În ambele cazuri, poţi alege dintr-o diversitate de forme de cazare, de la cabane VIP, apartamente şi camere simple, până la campinguri cu cortul sau zone de campare în corturi indiene.

Cazare Tropical Islands

Cazare Tropical Islands

Cum ajungi la Tropical Islands

La 60 km de Berlin, vei găsi o fostă bază aviatică sovietică, în mijlocul căreia tronează un hangar vechi, numit Aerium. 66 000 m² şi 5 milioane m³ fac parte aici din cea mai mare destinaţie de vacanţă închisă din Europa. Tropical Islands a fost deschis în anul 2004, iar de atunci adună o mulţime de turişti dornici de relaxare pe toată durata anului.

Sursa foto: tropical-islands.de

Ţi-ar plăcea să-ţi petreci următoarea vacanţă la Tropical Islands?

   

Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers