Locuri incredibile: Pădurea Neagră, Germania

Locuri incredibile: Pădurea Neagră, Germania
 
 
 

Pădurea Neagră este locul din care izvorăşte Dunărea. Aşa am învăţat toţi la orele de Geografie. Însă puţin ştiu că Pădurea Neagră este unul dintre cele mai frumoase locuri din Germania, este un loc incredibil, pe care merită să-l vizitezi. Numeroşi turişti ajung în celebra pădure în fiecare an, în căutarea originilor Dunării, a unui traseu spectaculos cu bicicleta sau a peisajelor celebre care circulă peste tot pe internet.

Localizare

Aflată în vestul Germaniei, Pădurea Neagră face parte din regiunea Baden-Wurttemberg. Regiunea împădurită este una deosebit de mare, cu o lungime de 160 km şi o lăţime de 60 km, incluzând şi un lanţ montan spectaculos, râuri şi lacuri.

Pădurea Neagră

Produsele din Pădurea Neagră

Nu numai un loc incredibil de vizitat în Germania, ci şi un loc cu o importanţă deosebită pentru industriile locale, Pădurea Neagră este locul din care pornesc o mulţime de prouse celebre în întreaga lume. Mineritul, producţia de cărbune şi de sticlă sunt câteva dintre industriile care şi-au găsit locul aici. La acestea se adaugă producţia de ceasuri de mare precizie şi de bijuterii. Ceasurile cu cuc realizate în Pădurea Neagră au fost din cele mai vechi timpuri un mijloc de supravieţurile pentru localnici, devenind în timp un simbol local.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

Pădurea Neagră

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »

Turismul în Pădurea Neagră

Astăzi, principala industrie dezvoltată în Pădurea Neagră este turismul, mai ales că regiunea oferă câte ceva pentru fiecare tip de turist şi pentru fiecare anotimp. De la sporturi pe apă, la sporturi de iarnă, de la excursii, la trasee scurte, Pădurea Neagră este un loc incredibil de vacanţă.

Printre cele mai cunoscute locuri preferate de turişti se numără: Lacul Titisee şi Lacul Schluchsee, perfecte pentru sporturi nautice, oraşul Baden-Baden, numai bun pentru un city break scurt, sau una dintre numeroasele trasee, ce însumează 23 000 km amenajaţi pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta.

Pădurea Neagră

Sursa foto: 1, 2, 3

Ai vizitat Pădurea Neagră din Germania? Spune-ne şi nouă ce ţi-a plăcut!

    

Descoperă şi alte locuri incredibile din lume: cel mai mare parc subteran pentru biciclete din lume şi 3 copaci simbol al dezlănţuirii naturii. Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.